Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po třiačtyřicetileté ženě z Pacova

/
/
/
1168 Zobrazení



Žena odešla ve středu 11. května odpoledne z domova a od té doby ji rodina nemůže nalézt a nemůže se sní ani telefonicky spojit. Žena trvale bydlí v Pacově na Pelhřimovsku. Její blízcí mají vážnou obavu o její zdraví a její život život, a proto se obrátili na Policii České republiky.

„V místě probíhá pátrací akce, do které jsou zapojeni policisté pořádkové policie, včetně policejního psovoda. Policisté integrovaného operačního střediska mezitím také prověřili zdravotnická zařízení a další možné kontakty, kde by se žena mohla nacházet. Prověrku jsme uskutečnili také u příbuzných ženy. Zatím jsou ale veškeré kroky bez pozitivního výsledku.
Žena je zhruba 160-165 cm vysoká. Bližší informace k tomu, co měla v době odchodu z domova na sobě, se nám nepodařilo zjistit. Pokud někdo ženu spatřil a ví, kde by se mohla aktuálně nacházet, nechť kontaktuje linku tísňového volání 158,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter