Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po muži, který kradl v jihlavském obchodním centru

/
/
/
374 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o spolupráci vyšetřování případu krádeže zboží v jihlavském obchodním domě. Pátrají po muži zachyceném na fotografiích a potřebovali by v zájmu prověřování zjistit jeho totožnost.

Ke krádeži došlo ve čtvrtek 29. prosince kolem půl sedmé večer. „Pachatel si v obchodním domě do nákupního vozíku naskládal zboží v hodnotě přes dvacet tisíc korun a z prodejny odešel bez zaplacení. Základ odcizeného zboží tvořilo více než 200 kusů másel a dále alkoholické nápoje, pachatel odcizil také nářadí, toaletní papír, mléko a jogurty,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté potřebují znát totožnost muže z obchodního centra, archiv Policie ČR

Policisté vyhodnotili záznamy z kamer a v zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na fotografiích. „Jedná se o muže vyšší štíhlé postavy. Žádáme občany, kteří tohoto muže poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.

Záběr z průmyslové kamery, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter