Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Vysočině pátrají po devětašedesátiletém muži

/
/
/
667 Zobrazení



Po muži je vyhlášeno celostátní pátrání od konce roku 2016. Naposledy byl spatřen v domově pro seniory ve Velkém Újezdu na Jemnicku, odkud odešel a poté už o sobě nepodal žádnou zprávu. Po přijetí oznámení o jeho pohřešování začali policisté okamžitě po muži pátrat a intenzivně ho hledat.

„Trvalé bydliště má pohřešovaný muž na Brněnsku, kde také pracoval. V minulosti pobýval mezi osobami bez domova, zejména na území města Brna. Nelze ale vyloučit, že se nachází nebo pohybuje na jiném místě České republiky.
Policisté v rámci pátrání po pohřešovaném muži prověřili veškerá místa, ke kterým měl v minulosti vztah a dále taková, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet, do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešovaném muži policisté stále pátrají.
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Pohřešovaný muž, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter