Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Třebíčsku v sobotu zachránili muže

/
/
/
585 Zobrazení



V sobotu 6. února zahájili policisté před čtvrtou hodinou ranní na Moravskobudějovicku pátrání po muži, o kterého měla obavu jeho partnerka, byl ve špatném psychickém stavu, odešel z domu a měla podezření, že si bude chtít ublížit.

„Na místo vyjeli policisté obvodního oddělení Moravské Budějovice a začali muže v okolí Želetavy hledat, zaměřili se na lokalitu ve směru na Šašovice. Muže nalezli na vysílači vysokém přibližně třicet metrů a hrozil jeho pád dolů. Hlídka s ním navázala opatrně komunikaci, muže se jim dařilo uklidnit a zabránit mu tak v jednání, které by ohrozilo jeho život. Na místo byl přivolán také policista specializující se na vyjednávání, který po příjezdu okamžitě pokračoval citlivě v navázané komunikaci. Muže se vyjednavači nakonec podařilo přesvědčit, aby slezl dolů. Poté ho převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Kvůli podezření na požití alkoholu a léků, muže převezli zdravotníci do nemocnice,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter