Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Třebíčsku objasnili krádeže kol

/
/
/
452 Zobrazení



Policistům na Třebíčsku se podařilo objasnit vloupání do prodejny kol, k němuž došlo přibližně před rokem na Třebíčsku. K vloupání a krádeži kol stačila pachateli chvilka, zůstala za ním škoda za téměř 700 tisíc korun. Pětačtyřicetiletému muži za spáchání dvou trestných činů hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání muže z Prahy. „Pětačtyřicetiletý muž byl obviněn ze spáchání přečinu krádeže, přičemž činem byla způsobena větší škoda, a dále přečinu poškození cizí věci,“ uvedla Miluše Vostalová, zástupkyně vedoucího oddělení obecné kriminality. Obviněný muž byl v minulosti už soudně trestaný.

Případ se odehrál vloni v listopadu v nočních hodinách. „Muž přijel do města dodávkovým vozem a zajel k prodejně. Vloupal se do prodejny a odcizil čtyři elektrokola a horské kolo. Odcizená kola skončila během chvíle ve voze a muž odjel. Poškozením dveří prodejny vznikla škoda za více než padesát tisíc korun,

Případ se odehrál vloni v listopadu v nočních hodinách. „Muž přijel do města dodávkovým vozem a zajel k prodejně. Vloupal se do prodejny a odcizil čtyři elektrokola a dále horské kolo. Odcizená kola skončila během chvíle ve vozidle a muž odjel. Poškozením dveří prodejny vznikla škoda za více než padesát tisíc korun,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Třebíčským kriminalistům se podařilo dostat na stopu podezřelého muže a následně zahájili jeho trestní stíhání. Obviněný muž je stíhán na svobodě. Kriminalisté případ dále vyšetřují a za trestnou činnost mu lze uložit trest odnětí svobody až na pět let.

  • Facebook
  • Twitter