Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Třebíčsku hledají osmasedmdesátiletého muže

/
/
/
485 Zobrazení



Třebíčští policisté se obracejí na veřejnost ohledně pomoci při pátrání po pohřešovaném osmasedmdesátiletém muži, který má bydliště ve Starči a v neděli 27. srpna odjel v odpoledních hodinách z domu na elektrickém tříkolovém vozíku do místního restauračního zařízení v centru obce, odkud odjel kolem půl šesté večer po Mlýnské ulici. Zpátky do místa bydliště se ale nevrátil.

„Blízcí po muži pátrali nejprve sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se následně na policii. Pohřešovaný muž je sám hůře pohyblivý. Má na sobě zřejmě oblečené červené tričko, riflové kalhoty a hnědou mikinu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyhlásili po pohřešovaném muži celostátní pátrání. „Do obce vyjely po přijetí oznámení policejní hlídky a ihned začaly po seniorovi v obci a jejím širokém okolí pátrat. Do hledání se zapojili také dobrovolní a profesionální hasiči, místní samospráva, obyvatelé obce a také strážníci městské policie. Do pátrání po seniorovi nasadili policisté také policejní vrtulník. Hledání probíhalo v lokalitách okolních obcí, v Třebíči a dalších místech. Do současné doby se pohřešovaného muže nalézt nepodařilo, pátrání po seniorovi pokračuje.
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter