Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prohlédněte si stylové střihy kalhot MEDICINE

/
/
/
485 Zobrazení



Pro každou postavu najdete perfektní kalhoty. Ve světě módy však existuje mnoho stylů a může být obtížné se v nich zorientovat. U MEDICINE najdete stylové střihy kalhot, které jsou vhodné pro štíhlé a vysoké ženy, ale také pro smyslné a plnější křivky. Které dámské kalhoty vám nejvíce sluší?

Skinny, široké nohavice nebo boyfriend džíny?

Pro začátek by bylo dobré udělat si představu o různých stylech dámských džínů, protože ne vždy je jasné, jaké jsou mezi nimi rozdíly.

Jaký je rozdíl mezi úzkými a tenkými džínami?

Například dámské slim džíny jsou často spletené se skinny džíny. Jaký je mezi nimi rozdíl? Chcete-li si ho všimnout, podívejte se na spodní část kalhot. Slim džíny mají mírně rozšířené nohavice, skinny džíny obepínají i spodní část lýtka. Jinak jsou oba styly v podstatě stejné – obepínají postavu a zvýrazňují vaše křivky. Dámské skinny kalhoty mohou být o něco více obepínající, téměř jako legíny. Tyto střihy jsou nejvhodnější pro štíhlé ženy, ale slim džíny si mohou dovolit i ženy s plnějšími křivkami.

Seznamte se s dámskými džínami rovného střihu

Dámské džíny rovného střihu najdete také pod názvem straight jeans. Rovný střih sluší prakticky každé postavě, proto jsou k dispozici také v řadě MEDICINE. Rovné džíny vypadají skvěle na plnějších postavách se širokými boky, ale také na štíhlých postavách s ženskými křivkami. Jedinou drobnou výjimkou jsou snad chlapecké postavy, protože tento typ dámských kalhot skrývá jemné ženské křivky, což není vždy žádoucí.

Znáte džíny se širokými nohavicemi?

Džíny se širokými nohavicemi jsou stejně vhodné jako džíny s rovnými nohavicemi pro téměř všechny typy postav a jsou stejně pohodlné. Kalhoty se širokými nohavicemi jsou přiléhavější v oblasti boků a hýždí a od stehen se rozšiřují. Přestože vypadají spíše ležérně, lze je nosit i k lodičkám a kotníkovým botám na podpatku. Tato kombinace je vhodná zejména pro ženy nižšího vzrůstu.

Pro koho jsou vhodné džíny s vysokým pasem?

Džíny s vysokým pasem jsou módní a jsou k dostání v úzkém provedení, ale také ve volnějších střizích, jako jsou rovné nebo široké nohavice. Dobrou zprávou je, že dámské džíny MEDICINE sluší téměř každé postavě. Džíny s vysokým pasem jsou nejlepší volbou nejen pro ženy se širokou horní částí těla, útlejším pasem a nevýraznými boky. V takovém případě noste raději kalhoty s klasickým pasem. Pokud máte ideální postavu se štíhlým pasem, můžete nosit jakékoliv džíny a doplnit je crop topem, který zvýrazní váš pas. Džíny s vysokým pasem sluší i chlapeckým postavám, ale doporučujeme je kombinovat s výraznějším topem, aby odvedly pozornost od nevýrazného pasu.

Máte postavu se širšími boky a rameny a nevýrazným pasem? Pro vás jsou ideální kalhoty s vysokým pasem a volnějším střihem. To platí i pro postavy s užšími rameny a širokými boky. V MEDICINE si můžete vybrat džíny s vysokým pasem i klasické džíny v různých střizích.

  • Facebook
  • Twitter