Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policie hledá svědky dopravní nehody na jihlavském přivaděči

/
/
/
1025 Zobrazení



V pátek 10. srpna kolem půlnoci přijali policisté integrovaného operačního střediska Krajského ředitelství policie kraje Vysočina oznámení o tragické dopravní nehodě, která se stala na Jihlavsku. Policie nyní hledá její svědky.

Na silnici I/38 na dálničním přivaděči v blízkosti přemostění u Vodního ráje se střetlo osobní vozidlo s chodcem. Řidič s osobním vozidlem Škoda Octavia projížděl po silnici ve směru od Havlíčkova Brodu na Jihlavu.  V místě  přemostění zřejmě přehlédl muže, který ležel na komunikaci v jízdním pruhu a došlo ke střetu. Třiašedesátiletý chodec utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl. U třiadvacetiletého řidiče osobního vozidla policisté provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Další okolností dopravní nehody je předmětem prověřování,“ popsala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že případ si na místě převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Jihlava.

„V souvislosti s prověřováním okolností tragické dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří si všimli v danou dobu, tedy v pátek kolem půlnoci,  pohybu chodce po dálničním přivaděči, aby kontaktovali linku 158,“ vyzvala Čírtková.

„Stejně tak bychom uvítali svědectví, případně záběry z palubních kamer vozidel, která v tu dobu projížděla po dálničním přivaděči, a to  v obou směrech, nebo na dálniční přivaděč ve směru od Jihlavy najížděla,“ doplnila mluvčí s tím, že i tato případná svědectví lze sdělit na linku 158.

  • Facebook
  • Twitter