Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policie hledá muže z videa

/
/
/
1589 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o pomoc při prověřování případu fyzického napadení, ke kterému došlo v pondělí 2. srpna u jihlavského obchodního centra. Pátrají po muži zachyceném na videozáznamu.

K napadení došlo v pondělí kolem sedmé hodiny večer v lokalitě křižovatky Hradební a Znojemské ulice u vchodu na hradební parkán. „Útočník napadl muže, kterého mimo jiné opakovaně udeřil pěstí. Napadenému pomohl kolemjdoucí, který mezi muže vstoupil a bránil v dalším napadání. Útočník poté z místa odešel ve směru k Brněnskému mostu,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Napadený muž neutrpěl podle informací policistů zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. „Podezřelý muž je pravděpodobně ve věku kolem třiceti let. Měl na sobě oblečenou žlutou mikinu, šedé kraťasy a tmavé boty, na hlavě měl světlou kšiltovku. Může mít tetování na ruce, případně obou rukách.
Žádáme občany, kteří muže znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter