Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Podcast Kecy & politika live v úterý v Havlíčkově Brodě

/
/
/
593 Zobrazení



Po třetí se budou moct zájemci setkat v úterý 10. ledna s dvojicí aktérů podcastu Kecy & politika v Havlíčkově Brodě. Novinář Bohumil Pečinka a Petros Michopulos, který se dlouhodobě věnuje politickému marketingu a analýzám politických kampaní, a tradičně přijíždějí na Vysočinu před volbami a ani tentokrát tomu nebude jinak.

Hudebník a pořadatel kulturní akcí Petr Kletečka pozval opět dvojici autorů podcastů Kecy & politika, kteří budou v klubu Oko v úterý 10. ledna od 18.00 diskutovat spolu, ale také odpovídat na dotazy diváků především o aktuálním tématu blížících se prezidentských voleb.
Oba aktéři mají v Havlíčkovu Brodu vztah také díky knize, která na základě podcastu vznikla a kterou vytiskly Tiskárny Havlíčkův Brod. „Je téměř vyprodáno, v prodeji je posledních zhruba pět procent vstupenek, takže pokud budou zájemci rychlí, na akci se dostanou. Na místě budeme prodávat vstupenky už jen na balkon,,“ připomíná hlavní pořadatel Petr Kletečka.

Předprodej vstupenek.

Po debatě čeká na zájemce na stejném místě after party na rozloučenou s Milošem Zemanem a s podtitulem Do chládku, ne na Hrad s kapelou Moby Dick.

  • Facebook
  • Twitter