Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pod brodskou nemocnicí je uzavřená křižovatka

/
/
/
1008 Zobrazení



Oficiálně do pátku 9. července počítejte s uzavírkou křižovatky Havlíčkova – Nerudova v Havlíčkově Brodě. Jde o křížení silnic pod havlíčkobrodskou nemocnicí ve směru od Masarykovy ulice (křižovatky U Aleje). Na parkoviště a přímo do areálu nemocnice se řidiči dostanou objížďkou přes Perknov.

„Důvodem omezení je přeložka vedení nízkého napětí v ulici Havlíčkova,“ informoval vedoucí Odboru dopravy havlíčkobrodské radnice Martin Stehno.

Objízdná trasa pro příjezd do nemocnice oficiálně vede od uzavřeného úseku křižovatky Havlíčkova a Nerudova silnicí I/38 ul. Masarykova, dále na silnici II/150 ul. Ledečská a ul. Okrouhlická, na silnici III/34719 ul. Mlýnská na MK ul. Perknovská, Rozkošská a Husova (při zobousměrnění jednosměrné ulice) k vjezdu do nemocnice.

Objízdná trasa pro linkové autobusy a MHD je vedena z ulice Havlíčkova do ulice Nerudova, Husova a Rozkošská – obousměrně.

Zakreslenou uzavírku a objízdné trasy najdete tady: www.muhb.cz/assets/File.ashx?id_org=3782&id_dokumenty=867866.

  • Facebook
  • Twitter