Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Počasí farmářským trhům v Brodě nepřálo

/
/
/
471 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě se na Havlíčkově náměstí uskutečnily v sobotu 7. května od 8.00 do 12.00 první farmářské trhy v roce 2022. Přijeli všichni přihlášení farmáři a prodejci. Z největší vzdálenosti 260 kilometrů přijela z Horního Těrlicka Jaroslava Fojtíková.

„Vyjeli jsme ráno ve tři hodiny. Jezdíme po farmářských trzích po celé ČR. Dnešní cesta do Havlíčkova Brodu z našeho pohledu není největší vzdálenost. Nabízíme domácí zeleninové pochoutky,“ uvedla Jaroslava Fojtíková. Počasí nebylo ideální, protože drobně pršelo. Z tohoto důvodu byly prázdné lavičky před podiem na kterém hrála skupina AT TIME. Tradičně byl zájem o mléčné výrobky, uzenářské produkty, zeleninu a ovoce. Zahrádkáři si z trhu odnášeli sadbu.
„Příští farmářské trhy se uskuteční v sobotu 4. června od 8.00 do 12.00. Očekáváme lepší počasí než dnes,“ dodala Alena Čechová, pořadatelka FT.

  • Facebook
  • Twitter