Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pobočky Centra Kopretina nabízí nově programy všem generacím

/
/
/
510 Zobrazení



S novým rokem změnila Kopretina – centrum pro rodiče s dětmi na Žďársku svůj název na Centrum Kopretina a současně také rozšířila programy nejen pro rodiče s dětmi, ale i širokou rodinu. Kopretinu mohou nově navštívit i zájemci z řad veřejnosti.

„Naše programy mohou využívat rodiny s dětmi, maminky či tatínkové na mateřské či rodičovské dovolené, rodiče, kteří očekávají příchod miminka, a současně nás mohou navštívit i babičky, dědečkové, tety či strýčkové. Nabídka našich programů je pestrá. Vybrat si z ní může zájemce různého věku i různých zálib. Na své si přijdou jak ti, kteří rádi tvoří a učí se novým věcem, ale také ti, kteří se rádi dozvědí něco nového z oblasti psychologie, výchovy dětí či sociální pedagogiky. V plánu máme i různé venkovní aktivity ať již v přírodě nebo poblíž zázemí našich poboček,“ sdělila Lenka Vencálková, vedoucí Centra Kopretina.

Vedení Centra Kopretina, které spadá pod žďárskou charitu, se rozhodlo rozšířit cílovou skupinu, pro které je nabídka programů určena i vzhledem k nárůstu tzv. sendvičových generací. Tu tvoří rodiče středního věku, starající se nejen o své děti, ale i o své starší rodiče. Centrum Kopretina mohou využít i rodiny se specifickými potřebami – vícečetné rodiny, rodiny s vícerčaty, rodiny s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami, rodiny během a po rozvodu, samoživitelky pečující o děti, rodiny s nemocným či postiženým dítětem nebo členem rodiny, pěstounské rodiny.

Centrum Kopretina je možné navštívit ve čtyřech pobočkách, v Bystřici nad Pernštejnem, v Radešínské Svratce, v Radostíně nad Oslavou a ve Velkém Meziříčí. Jejich provozní dobu naleznou zájemci na webových stránkách www.zdar.charita.cz nebo na Facebooku jednotlivých poboček.
Na tomto odkaze jsou k dispozici i pobočky i aktuální programové nabídky: https://zdar.charita.cz. Návštěvníci se mohou těšit i na inovované prostory.

Autorka textu: Lucie Březková, koordinátorka pobočky Velké Meziříčí a Radostín nad Oslavou

  • Facebook
  • Twitter