Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Petr Pazour, vrchní sestra v novoměstské nemocnici, je Anděl mezi zdravotníky

/
/
/
490 Zobrazení



Lidé, kteří se setkali s šéfem nelékařského personálu neurologického oddělení a iktového centra Nemocnice Nové Město na Moravě, Petrem Pazourem, ho hodnotí jako velkého sympaťáka, skvělého, úžasného a empatického člověka, který na oddělení přináší pokoru a cit, a to nejen pro pacienty, ale i pro zaměstnance. Je podle nich dobrý člověk na správném místě.  

Vrchní sestra Petr Pazour se dostal do finále soutěže Anděl mezi zdravotníky a skončil na druhém místě. „Jsem velmi ráda, že náš finalista přesvědčil početnou porotu této prestižní soutěže, že mezi anděly ve zdravotnictví skutečně patří. Je to mimořádně empatický zdravotník, navíc kolegiální a v kolektivu oblíbený. Svou každodenní práci vykonává vždy s vysokým nasazením, neustále rozvíjí péči o pacienty a posouvá tak hranice poskytovaných služeb. S ochotou a úsměvem vždy dokáže nabídnout pomocnou ruku. Byla jsem na něj i jako členka poroty velmi pyšná, a moc děkuji za skvělou reprezentaci naší nemocnice. Přeji mu hodně sil v jeho náročné práci,“ pochválila finalistu soutěže ředitelka Nemocnice Nové Město na Moravě Věra Palečková.

Cesta za povoláním zdravotní sestry a následným vítězstvím v celorepublikové soutěži nebyla jednoduchá. Začínal jako sanitář a krok za krokem se vypracovával. Post vrchní sestry si postupně vybojoval. Petr Pazour má dnes pod sebou sedmadvacet podřízených. Účast v prestižní soutěži tak byla odměnou za jeho práci. „Začínali jsme koncem června dvoudenním soustředěním v Rychnově nad Kněžnou. Soutěž pak uzavřelo slavnostní finále, které se uskutečnilo v náchodském divadle. Po celou dobu příprav i samotné soutěže panovala přátelská atmosféra,“ vzpomíná na průběh soutěžního klání Anděl mezi zdravotníky Petr Pazour. 

Tým neurologického oddělení novoměstské nemocnice se nad jeho úspěchem netajil nadšením. „Podpořili mě všichni a za to jim moc děkuji. Byla to úžasná zkušenost,“ usmívá se šéf nelékařského personálu neurologického oddělení.

  • Facebook
  • Twitter