Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pět odpoledních havárií na silnicích Vysočiny

/
/
/
1422 Zobrazení



K pěti nehodám vyjížděli ve středu 24. října profesionální hasiči na silnice Vysočiny, u tří z nich se na Havlíčkobrodsku a Jihlavsku zranili řidič, řidička a spolujezdkyně. 

První havárie se stala po třetí hodině na silnici u Bohušic na Třebíčsku, kde havarovala dodávka. Na místě zasahovali kolem půl čtvrté profesionální hasiči z Moravských Budějovic. „Vůz skončil po nehodě mimo komunikaci v příkopu, nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Vůz následně z příkopu vyprostili zpět na komunikaci. Po dobu zásahu hasičů byl provoz na komunikaci omezen. V 15.43 byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotka se vrátila zpět na svoji základnu,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí

Havárie u Hosova, archiv HZS Kraje Vysočina

Druhá nehoda osobního vozu se stala krátce nato u Stajiště na Jihlavsku, kde zasahovali profesionální hasiči z Třeště. „Vůz skončil po nehodě mimo silnici v poli. Při nehodě se zranil řidič vozidla. Hasiči zraněnému poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků jej předali do jejich péče. Zdravotníci zraněného muže po nezbytném ošetření na místě události transportovali k dalšímu ošetření do nemocnic,“ dodala Petra Musilová.

Třetí havárie u Hosova na Jihlavsku se obešla bez zranění, k havarovanému osobnímu vozu vyjeli po půl páté odpoledne jihlavští profesionální hasiči. „Vůz skončil po nehodě převrácený na boku mimo silnici a nehoda se obešla bez zranění osob,“ doplnila Petra Musilová.

Nehoda u Kamenice, archiv HZS Kraje Vysočina

U Jarošova na Havlíčkobrodsku havarovala před pátou hodinou řidička s osobním vozem a skončila v péči zdravotníků. „Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Chotěboře společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Uhelné Příbrami. Osobní vůz skončil po nehodě mimo silnici v poli. Při nehodě se zranila řidička vozidla a skončila v péči zdravotníků,“ sdělila Petra Musilová.

Nehoda u Bohušic, archiv HZS Kraje Vysočina

 

Ve stejnou dobu zasahovali u Kamenice u Jihlavy jihlavští profesionální hasiči, auto skončilo převrácené na střeše, nehoda si vyžádala zranění. „Osobní vůz skončil po nehodě převrácený na střeše mimo silnici. Při nehodě se zranila spolujezdkyně a skončila v péči zdravotníků,“ uzavřela Petra Musilová s tím, že příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

  • Facebook
  • Twitter