Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští borci na Kadaň Open 

/
/
/
744 Zobrazení



V sobotu 16. února se uskutečnil další turnaj v kickboxerských disciplínách Českého svazu kickboxu (ČSK), tentokrát v Kadani a to pod názvem Kadaň Open.

Na třech platformách se odehrávaly zápasy s lehkým kontaktem a to konkrétně v pointfightingu (přerušovaný zápas po zásahu), lightcontactu (nepřerušovaný zápas po zásahu) a kalaki (pěnové meče – přerušovaný zápas po zásahu). Z více než 160 soutěžících ze 17 klubů se neztratili ani bojovníci z Wu-shu Pelhřimov. Pod vedením Martina Dvořáka nastoupili k zápasům pointfightingu a kalaki tito borci: Martin Slabý, Jáchym Buchta, Sebastian Várady, Jaroslav Dvořák, Adéla Tajchlová a Petr Vaculín.osledním třem jmenovaným se podařilo dosáhnout na příčky nejvyšší. Konkrétně Jarda v disciplíně pointfighting mladší žáci do 150 cm, Adélka v disciplíně pointfighting mladší žákyně do 140 cm a Petr v disciplíně kalaki dospělí open.

„Adéla s Petrem ještě vybojovali stříbrné medaile v disciplíně pointfighting. Adéla v kategorii mladší žákyně do 150 cm a Petr v kategorii dospělí do 180 cm.
Jáchym a Martin soutěžili pouze v disciplíně kalaki mladší žáci nad 150 cm, kde si lépe vedl Martin, který se utkal o třetí místo. Martin ale souboj prohrál a skončil těsně pod stupni vítězů, na místě čtvrtém. Jáchym vypadl po prvním zápase.
Pro Sebastiana to byl druhý větší turnaj a v kategorii kalaki mladší žáci do 130 cm vypadl po prvním zápase.
Výjezd pelhřimovských sportovců podpořil rozvojový fond města Pelhřimova,“ přiblížil Petr Vaculín, předseda pelhřimovského oddílu.

  • Facebook
  • Twitter