Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovská nemocnice se po druhé zapojí do projektu Národního hodnocení spokojenosti pacientů

/
/
/
334 Zobrazení



Nemocnice Pelhřimov se po druhé zapojí do projektu Národního hodnocení spokojenosti pacientů (NHSP) Ministerstva zdravotnictví ČR. Anonymní dotazníkové šetření hospitalizovaných pacientů bude v nemocnici probíhat v termínu od 1. do 31. května.

Do průzkumu se mohou zapojit hospitalizovaní pacienti napříč lůžkovými odděleními (chirurgické oddělení, interní oddělení, ortopedické oddělení, urologické oddělení, dětské oddělení, lůžkové rehabilitační oddělení, neurologické oddělení nebo gynekologicko–porodnické oddělení). „Při propuštění z oddělení bude každému pacientovi předán dotazník spokojenosti k vyplnění. Pacienti budou odpovídat na otázky týkající se různých oblastí péče o pacienty např. na to, jak probíhala koordinace péče o pacienta, přijetí na lůžko, komunikace a edukace pacienta, propuštění a pokračování péče o pacienta atd. Výsledky jsou pro nás velice cennou zpětnou vazbou,“ sdělil ředitel pelhřimovské nemocnice Jan Mlčák.

Cílem průzkumu je vytvoření funkčního systému sledování spokojenosti pacientů včetně jednotného dotazníku a metodiky pro využití na úrovni jednotlivých poskytovatelů zdravotních služeb a také na národní úrovni. Vyplněné dotazníky budou po ukončení projektu odeslány na Ministerstvo zdravotnictví ČR. Data budou následně zpracována Ústavem zdravotnických informací a statistiky ČR. Více informací naleznete na stránkách projektu zde.

  • Facebook
  • Twitter