Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Parkování u malého zimáčku v Jihlavě

/
/
/
458 Zobrazení



V Tyršově ulici naproti Sokolovně v Jihlavě je nově možné krátkodobě zaparkovat. Na místě je možné parkovat v noci bez omezení a přes den od 7.00 do 17.00 maximálně na 30 minut. Informace jako první přinesla facebooková stránka @Doprava v Jihlavě.

V lokalitě, kde je trvalý nedostatek parkovacích míst zejména pro rodiče s dětmi ze stadionu nebo sokolovny a pro lidi, kteří si potřebují dojít na úřad, zde chyběla rychloobrátková místa. 

„Proto jsme ve spolupráci s odborem dopravy a městskou policií přišli s provizorním řešením v podobě mobilní značky, která parkování umožní. Trvalé značení se bude na místě instalovat hned, jak to umožní počasí,“ informoval jihlavský radní David Beke.

K aktuálnímu informování o dopravních projektech v Jihlavě a především k pochopení nového systému parkování v Jihlavě, který se momentálně připravuje, mají lidem pomoci nové webové a facebookové nebo instagramové stránky. Na facebook.com/dopravavjihlave a na instagram.com/mestojihlava  nebo na webu jihlava.cz/parkovani řidiči postupně nacházejí zajímavé i důležité informace.

  • Facebook
  • Twitter