Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Parkán Brány Matky Boží v Jihlavě se od června otevře veřejnosti

/
/
/
726 Zobrazení



Zahrát si deskové hry, posedět nebo se jít podívat na pohádku – to vše nabízí parkán u Brány Matky Boží v Jihlavě, který každoročně s prvním červnovým dnem otvírá svá vrata veřejnosti.

Lavice na netradičním místě plném historie lze k posezení využít od 1. června do 8. září každý den od 9.00 do 18.00, v nepřízni počasí však své brány kvůli bezpečnosti zavírá.

„Letos navíc parkán přiláká i milovníky deskových her, které pro návštěvníky zapůjčili pracovníci Zdravého města Jihlava. Ve sbírce jsou k vypůjčení například Activity, Bludiště, Dáma nebo stolní Lední hokej,“ uvedla Michaela Marešová z odboru školství, kultury a tělovýchovy.

Parkán střeží dřevěné postavy havířů a konšelů, se kterými bude možnost se vyfotit. Každou prázdninovou neděli se navíc pro malé diváky odehraje divadelní pohádka, a to v rámci Ježkových pohádkových nedělí, které pro malé i velké připravuje statutární město Jihlava. Pomyslná opona se pod sirým nebem zvedne vždy v 18.00. Pro návštěvníky bude vždy volný vstup a nachystané lavičky.

  • Facebook
  • Twitter