Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Orlům se proti Pelhřimovu dařilo, na výhru to ale nestačilo

/
/
/
205 Zobrazení



Domácí hokejisté z týmu HC ORLI Bystřice nad Pernštejnem nastoupili k dohrávce 8. kola krajské ligy proti týmu HC Lední Medvědi Pelhřimov. Tento zápas nabídl přestřelku na obou stranách a vyrovnané dvě třetiny. Premiéru mezi tyčemi si v pelhřimovském A-týmu odbyl Vojtěch Roh, který za svá záda pustil čtyři střely.

Jako první se prosadili hosté, když v osmé minutě přesně mířil David Šulák. Domácí ale nečekali s odpovědí příliš dlouho a za pár sekund vyrovnával Bednář. V sedmnácté minutě se podařilo Orlům využít přesilovou hru a šli do vedení. Začátkem druhé třetiny to v brance domácího celku cinkalo, až se tyče otřásali a v třicáté třetí minutě se postaral o vyrovnání kapitán hostů Petr Votápek. O pět minut později se puku chopil Straka a poslal tak Orli opět do jednobrankového vedení.
Po vyrovnaných dvou třetinách, přišel ale tvrdý závěr zápasu, kdy hosté začali více faulovat a tvrdou hrou se dokázali prosadit. Poslední tečku do prázdné branky vstřelil v 59. minutě Petr Votápek. Hosté si tedy odvážejí z Bystřice vydřené vítězství 4:7.

  • Facebook
  • Twitter