Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opilý řidič havaroval v Třebíči

/
/
/
786 Zobrazení



Ve středu 7. listopadu krátce před patnáctou hodinou havaroval na silnici II/360 v Třebíči řidič s osobním vozem Opel, policisté mu dechovou zkouškou naměřili přes 1,50 promile alkoholu v dechu.

„Řidič vjel s vozem na pravou krajnici, kde ve snaze vyhnout se sjetí do pravého silničního příkopu strhl řízení vozu vlevo. Dostal smyk, který nevyrovnal a vyjel vlevo mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu a poškodilo náletové keře.
Při dopravní nehodě se řidič zranil a musel být vozem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Třebíči k ošetření.
U čtyřiačtyřicetiletého řidiče provedli policisté na místě nehody orientační dechovou zkoušku na alkohol s pozitivním výsledkem – 1,54 a 1,56 promile alkoholu v dechu. Řidič s naměřenými hodnotami souhlasil a přiznal požití alkoholu před jízdou,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu a je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

  • Facebook
  • Twitter