Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hlasování v anketě Alej roku začalo. Zvítězit může jen jedna z 92 adeptek, tucet jich je z Vysočiny

/
/
/
935 Zobrazení



O titul Aleje roku v osmém ročníku ankety bojuje 92 kandidátek z celé republiky. Na Vysočině je nominováno dvanáct alejí. Zda zvítězí právě jedna z nich rozhodnou lidé hlasováním do 4. ledna 2019. Vítěznou alej vyhlásí Arnika v lednu příštího roku a na jaře k ní umístí pamětní ceduli.

„Letos se v anketě sešlo nejvíce nominací za celou její historii. Mám obrovskou radost, že lidé mají o aleje rok od roku větší zájem. Bude se volit mezi majestátnými i teprve nedávno vysazenými alejemi. S napětím očekáváme, která se Alejí roku 2018 nakonec stane,“ říká organizátorka ankety Karolina Kostićová z Arniky.

Nominované aleje na Vysočině
Lokalita Druh
Kralice nad Oslavou Lipová
Počátky u rybníka Valchy Lipová
Dráchov-Heřmaň Lipová
Hadina, Humpolec Smíšená: lípy, duby, javory
Počátky-Kaliště Modřínová
Malčín Javorová
Staré Ransko Klenová
Komorovice Jabloňová
Radostín Březová
Pelhřimov Sakurová
Brzkov Ovocná
Jihlava Dubová

Lidé mohou pro nejoblíbenější alej hlasovat do začátku ledna 2019. Stačí vybrat jednu alej na www.alejroku.cz a poslat jí svůj hlas.

Pro Alej roku 2018 hlasujte na www.alejroku.cz 

Po ukončení hlasování vyhlásí Arnika v lednu nejoblíbenější aleje a stromořadí celé České republiky i v jednotlivých krajích. Odborná porota složená z patronů navíc zvolí nejkrásnější fotografii. Na autora vítězné nominace čeká let balonem od Lucky Balon nebo exkurze do výrobny biočajů Sonnentor. Vítěz fotografické soutěže se může těšit na digitální zrcadlovku značky Canon.

Generálním sponzorem ankety je AuditDaně CZ.

  • Facebook
  • Twitter