Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ondra Válek novopečený přeborník jižní Moravy v tenise

/
/
/
1184 Zobrazení



Novým jihomoravským přeborníkem se stal počátkem června v Třebíči Ondřej Válek reprezentující TK Agrofert Prostějov. Pro online deník Vysočina-news.cz popsal své vítězství a přiblížil plány na následující měsíce.

V úterý skončil jihomoravský přebor dorostu v Třebíči. Jak vnímáš to, že jsi se už potřetí stal jihomoravským přeborníkem?
Samozřejmě jsem velmi rád, protože každé turnajové vítězství pro mě hodně znamená. A to, že jsem vyhrál na domácí půdě v Třebíči je ještě o to hezčí.

Jaký byl turnaj z tvého pohledu, čtenáře by jistě zajímalo, který zápas ti přišel nejtěžší, nebo který naopak nejlehčí?
Protože na turnaji hrála celá špička z jižní Moravy tak se nedá říct, který zápas byl nejlehčí nebo nejtěžší. Ke každému zápasu jsem musel přistoupit na 100 %.

Od konce minulého roku jsi členem TK Agrofert Prostějov, jak se ti v klubu líbí a jak moc velká to byla změna oproti tréninkům a zázemí v Třebíči?
Opravdu jsem rád, že jsem se do takového klubu dostal. Největší rozdíl je určitě v kvalitě sparingů, protože tam hrají nejlepší hráči v ČR. Zázemí je tam taky krásné, ale u nás v Třebíči jsme se posunuli zase o krok dopředu díky novému areálu.

Ondřej Válek
Ondřej Válek

Blíží se léto, jaké jsou tvé plány na červen a prázdniny? Máš v plánu bezpochyby hodně turnajů, kde tě můžeme vidět hrát?
Rozhodně bych chtěl hrát všechny turnaje kategorie A v dorostu, také zkoušet i lepší turnaje v dospělých. Díky tomuto turnaji jsem se kvalifikoval na Pardubickou juniorku (Mistrovství ČR v kategorii dorost), takže tam mě taky uvidíte. (pozn. red. Pardubická juniorka se uskuteční od 8. do 14. srpna)

  • Facebook
  • Twitter