Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Omezení také v novoměstské nemocnici

/
/
/
783 Zobrazení



Od úterý 17. března bude v novoměstské nemocnici otevřen pouze hlavní vchod. Každý pacient včetně řidičů vjíždějících do areálu osloví u vchodu personál, teprve potom bude odeslán buď k ošetření, nebo bude požádán, pokud to jeho stav dovolí, aby si návštěvu lékaře domluvil telefonicky na pozdější termín.

„Pacienty a všechny návštěvníky nemocnice žádáme, aby se vybavili rouškou. Bez ní do areálu nikoho nevpustíme. Jako alternativa poslouží textilní roušky, šátek, kapesník, látková plena. V současné situaci platí víc, než kdy jindy heslo chráním sebe, chráním tebe. Zároveň vás prosíme, abyste dodržovali všechna hygienická doporučení.
Vzhledem k epidemiologické situaci v celé České republice omezujeme provoz v celé nemocnici. Odkládáme plánované operace, preventivní vyšetření, pravidelné kontroly, u kterých to lze. Pacienty průběžně informujeme, obvolávají je sestřičky jednotlivých oddělení,“ uvádí nemocnice ve své výzvě.

Neodkladné operace, akutní operace a jiná neodkladná vyšetření budou v Nemocnici Nové Město na Moravě probíhat dále. Informace získají pacienti telefonicky ve vašich ambulancích.

Omezení na gynekologicko-porodnickém oddělení

Na základě aktuální epidemiologické situace je novoměstská nemocnice nucena od pondělí 16. března do odvolání zakázat přítomnost jakéhokoli doprovodu u porodu. Týká se to všech bez rozdílu.

„Od 17. března nebudou do areálu nemocnice zajíždět autobusy Městské hromadné dopravy Nové Město na Moravě, zastávka bude přesunuta nad nemocnici.

Prosíme všechny, aby v této mimořádné situaci respektovali pokyny zdravotního personálu. Současná situace je mimořádná, a pokud ji chceme zvládnout, musíme všichni spolupracovat a být zodpovědní. Omlouváme se dočasná omezení a děkujeme za spolupráci a váš zodpovědný přístup,“ dodává výzva nemocnice.

  • Facebook
  • Twitter