Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Omezení a uzavření průjezdu areálem Nemocnice Pelhřimov

/
/
/
611 Zobrazení



V souvislosti s pokládkou nových asfaltových ploch v areálu Nemocnice Pelhřimov došlo od středy 1. června k výraznému omezení a následnému uzavření průjezdu areálem, potrvá do konce měsíce.

Pro motoristy bude uzavřena komunikace vedoucí okolo hlavní lůžkové budovy směrem ke stravovacímu provozu. „Nejprve přijdou na řadu odkopávky stávajících komunikací, frézování a po několikadenní technologické přestávce dojde k vlastní pokládce nových asfaltových ploch. Žádáme proto všechny návštěvníky areálu o maximální spolupráci. Průjezd areálem bude vyznačen v maximální možné míře,“ informoval náměstek hospodářsko-technické služby Nemocnice Pelhřimov Petr Adam. Ten zároveň dodal, že v termínu od 1. – 3. června bude zcela uzavřen vchod k chirurgickým a ortopedickým ambulancím. Vstup do tohoto traktu bude možný pouze hlavním vchodem do hlavní lůžkové budovy (od červeného odběrového stanu).

Pro motoristy budou v období od 1. do 30. června určeny pro vjetí do areálu Nemocnice Pelhřimov tři vjezdy (více dopravní schéma). První, hlavní vjezd je určen pro příjezd do spodní části areálu. Druhý vjezd z ulice Slovanského bratrství bude zřízen po dobu dopravního omezení mezi budovami dětského oddělení a pavilonu ambulantních služeb. Tento vjezd bude primárně určen pro pacienty dětského oddělení, neurologického oddělení a rehabilitačního oddělení. Parkování před budovou dětského oddělení bude možné pouze v nejnutnějších případech a pro držitele průkazu ZTP. „Třetí vjezd do zdravotnického zařízení bude opět z ulice Slovanského bratrství. Jedná se o horní vjezd, který bude určen pro průjezd právě horní části areálu, konkrétně například pro pacientky gynekologicko-porodnického oddělení,“ přiblížil Petr Adam.

Pěší budou moci využívat nový chodník u Pavilonu péče o rodinu nebo chodník na ulici Slovanského bratrství.

  • Facebook
  • Twitter