Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Odložený koncert Luboše Pospíšila se v Chotěboři vydařil

/
/
/
624 Zobrazení



Tančírna Panského domu v Chotěboři hostila v pátek 13. května od 20.00 koncert Luboš Pospíšil & 5P. Koncert otevřela skladba Soukromá cesta do nikam. V dalším průběhu si fanoušci přišli na své.

V první polovině koncertu zazněly skladby Mám sto chutí, Tak navštiv bar s geniálním rýmem bar – Jethro Tull, Kampa, Tři černý růže, Klub osamělých srdcí a Poslední tango, z nového alba stejnojmenná Poesis Beat. Kapela se předvedla v letitém hitu Vladimíra Mišíka Špejchar blues. Po přestávce byly zahrány další skladby z posledního alba: Rád s tebou snídám a Půlnoc – jdu spát. Muzikanti z kapely se představili se svým repertoárem.


Miroslav Linhart zazpíval Telefon a Ondra Fencl perfektní skladbu Magnety z repertoáru své kapely Hromosvod. Pak už došlo na skladby, které obecenstvo od Luboše Pospíšila očekávalo.

Tak vznikla zem, Můžem si zato oba, Tenhle vítr jsem měl rád, Dvě tváře: Jekyll a Hyde, Marylin, Goodbye a Pojďte s námi do bludiště. O hezký hudební pátek se postarali: Luboš Pospíšil – kytara, zpěv, Mirek Linhart – kytara, zpěv, Ondřej Fencl – kapelník, klávesy, foukací harmonika, zpěv, Jakub Nývlt – bicí, Michal Hnátek – perkuse, zpěv a Jakub Červinka – baskytara, zpěv.

„Několikrát odložený koncert se vydařil, protože obecenstvo si potleskem vyžádalo dvakrát návrat účinkujících na podium,” uvedl Pavel Halama, restauratér, promotér a šéf produkce hudebního klubu Tančírna.

  • Facebook
  • Twitter