Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ochotníci z Víru mají za sebou premiéru hry Vydrž, miláčku!

/
/
/
915 Zobrazení



Divadelní soubor Vířina má za sebou premiéru nové hry Vydrž Miláčku, kromě své domovské scény ve Víru, odehráli tuto hru také v Bystřici nad Pernštejnem.

Fraška jako divadelní žánr už má svá nejlepší léta za sebou. Leckdo by nad ní ohrnul nos, herci divadelní souboru Vířina ale ne! V minulosti uvedli tituly jako Taková ženská na krku, Slaměný klobouk nebo Brouk v hlavě a letos hodlají na tyto výrazné inscenace navázat.
Komedie Vydrž, miláčku! (v originále Not now, darling) autorů Raye Cooneyho a Johna Chapmana, byla napsána už v roce 1967, jejich humor za ta léta nijak nevyprchal, a tak se spolu s námi můžete přenést do prostředí luxusního kožešnického salonu. Jeho majitelé, suverénní Gilbert Bodley a poněkud neohrabaný Arnold Crouch, pánové povahou tolik rozdílní, se zaplétají do nekonečných osidel vztahů s několika dámami, a také jejich milenci a manžely. Svižné a správně načasované situace a gagy, překvapivé momenty, pauzy a propletené lidské vztahy – to jsou ty nejlepší devízy této pohříchu málo známé hry.

  • Facebook
  • Twitter