Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jaká společnost zajišťuje emise výhodných dluhopisů?

/
/
/
667 Zobrazení



Chcete investovat? Dobře děláte, žijeme v nejisté době, ve které se inflace neustále zvětšuje. Když na inflaci někdo nebude reagovat, hodnota jeho peněz se výrazně sníží a může tak přicházet o úspory. Když se však peníze chytře investují, budou se zhodnocovat a nejen, že je tím lze ochránit před inflací, může se tím vytvořit zajímavý pasivní příjem. Byla by škoda nenechat své těžce vydělané peníze vydělávat. Přemýšlíte, jak na to? 

Dluhopisy jako skvělá volba

Dluhopisy jsou již dlouhou dobu známé, ale jaké zvolit? Nejlepší možností jsou zelené dluhopisy. Možná je ještě neznáte, jde o dluhopisy, které mají za cíl podpořit ekologii a zároveň vám vydělat peníze. Je vůbec taková kombinace možná? Ano, je. V tuzemsku se nachází společnost UNIPRO Capital, a. s., která zelené dluhopisy vydává. Disponuje technologií, která dokáže proměnit komplikovaný odpad na cenní suroviny. Za pomoci pyrolýzy umí proměnit pneumatiky a plasty na uhlík, olej a plyn. O tyto suroviny je velký zájem a tak jsou prodávány do různých oborů, od automobilového až po farmaceutický nebo energetický. Také se z odpadu budují EKO stavby. Tím vším se buduje značný zisk, ze kterého budete profitovat. Společnost má prospekt schválený ČNB a zhodnocení je kolem 9,5 % za rok. 

Investovat může prakticky kdokoliv, peníze do této investice vložilo už přes 1700 investorů, kteří pravidelně vydělávají a své výnosy si mohou vybírat i na měsíční bázi. Jak peníze investovat? Společnost se s vámi jednoduše domluví na výši vaší investice a po jejím splacení vám budou zelené dluhopisy vydány. Jde o investici na dva roky a po uplynutí této doby vám budou investované peníze vráceny. Stačí společnost kontaktovat. Kontakt i další informace naleznete na webových stránkách Uniprocapital.cz. 

  • Facebook
  • Twitter