Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Obyvatelé Třebíče čtyři návrhy do participativního rozpočtu

/
/
/
878 Zobrazení



V období od 1. dubna do 30. června měli Třebíčané možnost podávat návrhy na projekty, které podle nich mohou přispět ke zkvalitnění veřejného prostoru v Třebíči a jejích místních částech. Vítězný projekt nebo projekty budou realizovány v roce 2020.

„V prvním ročníku participativního rozpočtu budou realizovány investiční akce do výše 3,5 milionu korun. Lidé poslali do konce června čtyři návrhy, které nyní projdou na příslušných odborech kontrolou a posouzením, zda jsou realizovatelné,“ uvedl starosta města Pavel Pacal.

„Kontrola podaných návrhů bude probíhat do 15. září, poté budou návrhy projednány veřejně na Fóru Zdravého města a následně ověřeny veřejným hlasováním na webu města. Realizace návrhů proběhne v příštím roce,“ doplnil radní Jan Burda, odpovědný za participativní rozpočet města.

Lidé navrhli například propojení ulic Polní a Mikuláškovy, zázemí a zahradu Na Hrubínce, hřiště v Novodvorské ulici a zastínění dětského hřiště v Pocoucově.

  • Facebook
  • Twitter