Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Obraz plný vzpomínek si každý může vymalovat sám

/
/
/
2336 Zobrazení



Vánoce se blíží a vy máte každý rok stále větší a větší problém, co originálního dát vašim nejbližším pod stromeček? Máme pro vás zajímavý tip. Co takhle jim pořídit obraz nebo jejich vlastní fotografii na plátně, kterou si sami vymalují? Projekt Vymaluj si sám, aneb malování podle čísel to umožňuje. Vůbec nevadí, že neumíte malovat, malířem podle čísel se může stát opravdu každý.

Jde o originální nápad, který zprostředkovává jedinečná technologie. Dostanete kompletní sadu pro přípravu vlastního obrazu. Na plátně jsou vyznačená políčka s čísly a na vás je, abyste si připravili kompletní dodanou sadu pro skvělý umělecký výsledek, otevřeli správné barvy a začali vybarvovat. Nejenže si vymalujete obraz plný vlastních vzpomínek, je to zábava a navíc, a to dnes ocení téměř každý, si u malování odpočine vaše hlava, jde o skvělý relax.

Vlastní fotografie se může proměnit v umělecké dílo

Na webu www.vymalujsisam.cz najdete stovky motivů, od abstraktních obrazů, po zážitky z cest, umění, až po přírodu nebo třeba zvířátka. Oblíbenou možností je vymalování vlastní fotografie. E-shop Vymaluj si sám vám vyrobí obraz z vlastní fotky, připraví potřebná políčka s čísly barev a pošle zpátky natištěný základ obrazu spolu s barvami a dalším potřebným tak, abyste už vše zvládli sami a vytvořili své vlastní umělecké dílo. Uchováte si tak své nejkrásnější vzpomínky a vymalujete si například portrét, krajinu nebo zátiší z vlastní fotky.

Chcete si namalovat vlastní obraz, ale chybí vám talent? Vůbec nevadí!

Už jste si někdy při návštěvě galerie říkali, že by bylo skvělé umět to se štětcem a ozdobit si obývací pokoj nebo halu vlastním dílem? Že vám chybí talent? Nebo máte velký respekt a teprve začínáte? Obraz Vymaluj si sám může být vhodnou startovní příčkou. Vyznačená políčka s čísly vás navedou, potrénujete trpělivost, zrelaxujete, zapomenete na každodenní starosti a navíc se budete moci návštěvě pochlubit, že obraz, který visí nad sedačkou, je jen a jen vaše dílo.

Originální dárek k Vánocům, k narození miminka nebo třeba novomanželům

Z uměleckého díla a klasického obrazu se však může stát velmi osobní a emocemi nabitý dárek. Stačí vybrat vhodnou fotografii a nechat vyrobit obraz Vymaluji si sám na míru. Originálním dárkem tak uděláte radost třeba novopečeným rodičům, novomanželům nebo třeba prarodičům na Vánoce. Pokud zrovna nemáte po ruce vhodnou fotografii, vybírat můžete ze stovek motivů na webu Vymaluj si sám.

E-shop, který prostřednictvím Heureky hodnotí ověření zákazníci a 100% ho doporučují, kromě malování podle čísel nabízí i tzv. diamantování podle čísel, kdy obrazovou předlohu opět podle políček s čísly vykládáte sázením barevných plastových diamantíků na lepivý podklad. Rodiče malých dětí zase ocení malování vodou bez nepořádku. Děti mohou malovat stále dokola, protože když voda vyschne, obrázek se ztratí. V e-shopu také najdete výtvarné potřeby – od malířských stojanů až po štětce. Stačí si jen vybrat.

  • Facebook
  • Twitter