Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O víkendu odcizil auto a havaroval s ním, policisté hledají svědky

/
/
/
811 Zobrazení



Policisté z Velkého Meziříčí vyšetřují případ neoprávněného užívání osobního vozu Škoda Felicia a obracejí se se žádostí o pomoc na případné svědky.

Zatím neznámý pachatel použil bez vědomí majitele k jízdě neuzamčený osobní vůz Škoda Felicia v době od neděle 2. února od půl páté odpoledne do pondělí 3. února do půl šesté večer z parkoviště před budovou vlakového nádraží v Křižanově.
„S vozidlem neznámý pachatel následně havaroval na křižovatce silnic II/360 v Křižanově u vlakového nádraží, kde sjel s vozem do příkopu. Havarované vozidlo nechal na místě a z místa odešel. Náhodný projíždějící řidič si včera kolem půl šesté havarovaného vozidla všiml a věc oznámil na integrované operační středisko. Na místo vyjeli policisté, kteří místo i vozidlo důkladně ohledali, aby zajistili upotřebitelné stopy. Stejně tak jsme propátrali okolí, protože nebylo možné vyloučit, že se řidič při nehodě zranil. Pátrání po řidiči však bylo bezvýsledné,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Policisté se proto obracejí na případné svědky, kteří mohli vidět jízdu vozidla před nehodou, případně vidět samotný průběh nehody nebo řidiče vozu Škoda Fabia v blízkosti budovy vlakového nádrží nebo poté na silnici II/360, aby se se svým svědectvím přihlásili na lince 158. Stejně tak může být jízda vozu zachycena na palubních kamerách vozidel, která projížděla v okolí nádrží nebo po silnici II/360.

  • Facebook
  • Twitter