Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O podcastech a Covid-19 dnes v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1377 Zobrazení



Poslední dvě debaty letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě v pátek 21. srpna nabídnou povídání podcastech jako modernímu trendu v médiích posledních let a o roli politiků a médií kolem řešení otázky Covid-19.

Diskuse nazvané Podcasty – moderní trend v médiích se zúčastní od 15.00 v klubáu Oko na Smetanově náměstí v Havlíčkově Brodě Filip Titlbach z Deníku N, Jolana Humpálová a Eva Soukeníková ze zahraniční redakce Seznam Zpráv, Vojtěch Koval z Českého rozhlasu Radiožurnál a novinář Davidem Vaníčkem. Posluchačům mimo jiné představí, jakým způsobem podcasty vznikají, jakou plní funkci či jak jejich obliba roste.

Na večer od 19.00 pořadatelé připravili aktuální debatu s týdeníkem Echo nazvanou Jak média a politici (ne)zvládli Covid-19? Debatovat budou Martina Lisová, starostka městyse Větrný Jeníkov, Martin Hausenblas, podnikatel a filantrop, Karel Drbal, imunolog, katedra buněčné biologie UK Praha, moderuje Daniel Kaiser, týdeník Echo.

  • Facebook
  • Twitter