Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O pivovaru v Lobči s Pavlem Prouzou v Telči

/
/
/
219 Zobrazení



Univerzitní centrum Masarykovy univerzity v Telči a telčské pracoviště Národního památkového ústavu připravily na počátek roku dva jednodenní workshopy na téma Využití kulturního dědictví – příklady dobré praxe.

Akce je určena pro všechny zájemce o obnovu památek, především pak pro podnikatele a studenty v oblasti cestovního ruchu, majitele památkově chráněných objektů a neziskové organizace. Aktivita vznikla za podpory Fondů EHP a Norska 2014-2021.

První workshop se uskutečnil už koncem ledna a představil jednak činnost redakce PROPAMÁTKY, která inspiruje při záchraně památek a také pomáhá hledat potřebné finanční zdroje a dalším tématem byly sakrální památky a hledání jejich nového využití.

Únorový workshop proběhne v pondělí 26. února a přednášejícím je Pavel Prouza, který představí ve dvou samostatných přednáškách obnovu pivovaru v Lobči. Ve 14.00 bude tématem především stavební obnova a řešení technických a památkářských problémů, od 17.00 představí provoz a ekonomiku pivovaru.

  • Facebook
  • Twitter