Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O farmářské trhy v Novém Městě na Moravě je velký zájem

/
/
/
653 Zobrazení



V Novém Městě na Moravě je o nákup čerstvých a kvalitních plodin a domácích produktů obrovský zájem, proto se i v roce 2023 pravidelně konají na Vratislavově náměstí farmářské trhy. Letos už se jedná o třináctý ročník.

Každý sudý týden se od 8.00 do 12.00 zaplní park za kostelem stánky, kde je možné zakoupit nejrůznější pochutiny, například masné výrobky a speciality z Fryšavy a Třebíče, vejce a drůbež ze Zlatkova, krůtí maso Zelenka, křupavé pečivo rodinné pekárny Kejval, masné a mléčné výrobky z Netína, med a medové produkty z Babákova, mléčné výrobky ZD Březiny, nakládané sýry a utopence z Hastrmanky, Janečkovy a Prosetínské trubičky, sušené houby, rakytníkové výrobky a spoustu dalších dobrot.

Další trhy se budou konat v sobotu 23. září. Program na celý den bude následující. Komedianti na káře 9.00 až 12.00 jarmark s komedianty, historické tržiště s předváděcími řemesly, zbrojnice, tkaní na rámu, ražba mincí, výtvarná a žonglérská dílna. V 9.00 Furiantská pohádka, v 10.30 Žonglérské představení. Na nádvoří Horácké galerie zahraje Bystřická kapela. Současně budou probíhat Svatováclavské slavnosti.

  • Facebook
  • Twitter