Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nuclears udrželi pro Třebíč extraligu

/
/
/
638 Zobrazení



Baseballisté Třebíče jsou zatím jediným týmem, který si v nadstavbě nejvyšší soutěže udržel extraligovou baseballovou příslušnost pro příští rok. O zbývajících třech účastnících se rozhodne až v posledním kole o víkendu.

Už teď je ale jasné, že nejvyšší soutěž opustí její dlouholetý člen – Skokani Olomouc. Po dvou výhrách nad Bleskem Jablonec má Třebíč v tabulce náskok tří výher a je tak jasným vítězem nadstavby.

Proti Jablonci nastoupili hráči Nuclears Na Hvězdě v prvním utkání s Američanem Jose Floresem na nadhozu. Ten si připsal další vítězství a soupeřům rozdal celkem 12 strike-outů. Na pálce navíc zaznamenal tři hity, dva stažené doběhy a sám ke skóre přidal dva body. V útoku se dařilo také Patrikovi Kadrnožkovi, který se třemi odpaly, třemi RBI a dvěma doběhy patřil k nejúspěšnějším pálkařům. Po pěti směnách Třebíč vedla 9:0. V závěru utkání se sice začal prosazovat i soupeř, ale na otočení výsledku to nestačilo.

V odvetě se domácí tým Nuclears ujal vedení 4:0 hned v úvodu. Američan Timothy Holmes ve službách Třebíče ale neměl na nadhozu svůj den a Jablonec tak v dohrávce první směny otočil na 4:5. Trenér Jan Gregor pak poslal na nadhoz Ivana Hamžu, kterého diváci na kopci už dlouho neviděli. Svého úkolu se zhostil skvěle a během jeho sedmisměnového účinkování dokázal soupeř doběhnout pro bod už jen jednou. Utkání doházel mladík Marek Krejčiřík, který byl úspěšný i na pálce a jako jediný odpálil v utkání homerun. Čtyřmi odpaly napravil svůj ne příliš povedený start na nadhozu Timothy Holmes. Třebíč vyhrála zaslouženě 9:6.

Američan Jose Flores odházel proti Jablonci Complete Game.

O víkendu mohou diváci Na Hvězdě v Třebíči vidět poslední dva zápasy mužů Nuclears v této sezoně. V sobotu 27. července nastoupí dvakrát proti Klasiku Frýdek–Místek. První zápas začíná ve 13.00, odveta pak v 16.00.

  • Facebook
  • Twitter