Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nová ordinace praktického lékaře na poliklinice v Telči

/
/
/
2191 Zobrazení



VšeobecnýLékař.cz otevírá ordinaci praktického lékaře na poliklinice v Telči, provozovatelem nové ordinace je společnost VšeobecnýLékař.cz, kterou vede primářka Olga Janovská.

„Přebíráme původní ordinaci MUDr. Emílie Hofhanzlové. Smlouvu uzavřeme se všemi pojišťovnami,” říká primářka. Ordinace tak přijímá i nové pacienty, kteří praktického lékaře hledají nebo se chystají lékaře změnit.
V nové ambulanci bude působit lékařka Petra Zámečníková, která dlouhá léta pracovala na záchranné službě a oddělení ARO. „Bydlím nedaleko Telče, na práci na poliklinice se už velmi těším,” říká Petra Zámečníková.

Otevření ordinace v Telči

Původní ordinace byla od konce roku zavřena. V budově polikliniky je sice ještě jedna všeobecná praktická lékařka, ale z kapacitních důvodů by dlouhodobě nezvládala ošetřit všechny původní pacienty Emílie Hofhanzlové. „Jsem rád, že se povedlo najít řešení. Původní pacienti se nemusejí registrovat jinam. Počkat na novou lékařku se jim vyplatí,” slibuje ředitel polikliniky Jan Řičánek.
VšeobecnýLékař.cz vybaví prostory novým nábytkem a moderní technikou. Přímo v ordinaci tak bude pacientům k dispozici EKG (pro měření srdeční aktivity), INR (pro pacienty na warfarinu), CRP (pro okamžité zjištění zánětlivých hodnot v krvi a případnou indikaci antibiotik) a Holter (pro kontinuální monitoring krevního tlaku).
Lékařka Petra Zámečníková svým registrovaným pacientům nabídne také návštěvní službu v terénu, tedy pravidelné návštěvy zdravotní sestry v domácím prostředí těch pacientů, pro které je problém dopravit se do ordinace. Ordinace také poskytuje pracovně lékařské služby (tzv. závodní péči) pro zaměstnance firem.

Ordinační hodiny
pondělí 7.00–12.00 13.00–16.00
úterý 8.00–12.00 13.00–18.00
středa 8.00–12.00 13.00–16.00
čtvrtek 7.00–11.00 pouze pro objednané
pátek 7.00–13.00

  • Facebook
  • Twitter