Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Netradičně tradiční udílení cen dobrovolníkům roku 2018 v Jihlavě

/
/
/
705 Zobrazení



V pátek 16. listopadu se v hotelu Gustav Mahler v Jihlavě uskutečnilo předání ocenění Dobroch 2018 aneb ocenění dobrovolníků za rok 2018. Večer byl pojatý jako tančírna pro všechny, kteří se věnují dobrovolnické činnosti. 

„Patnáct let akreditovaného dobrovolnictví v rámci Diecézné charity Brno si zasloužilo něco speciálního. Přemýšleli jsme, jak ocenit velké množství lidí, kteří se věnují dobrovolnické činnosti tak, aby to byla odměna pro všechny a shodli jsme se na tančírně. Oslovili jsme město Jihlava s prosbou o finanční podporu této akci, přeci jen dobrovolníci každý rok odvedou pro neziskový sektor, ale i příspěvkové organizace, práci za více než milión korun, možná i proto zastupitelé naší žádosti vyhověli, za to jim patří velký dík, protože bez nich by se večer nekonal,“ vysvětluje Roman Mezlík koordinátor Dobrovolnického centra v Jihlavě.

Ocenění během slavnostního večera

V tomto ročníku nebyl nikdo prohlášen za vítěze, oceněni z rukou novopečené primátorky MgA. Karolíny Koubové převzali všichni nominovaní dobrovolníci z téměř deseti organizací, kde pravidelně působí. Tím ale večer nekončil. „Letos jsme chtěli poděkovat i koordinátorům Tříkrálové sbírky, ti bývají často opomíjeni, přitom hlavně díky jejich práci je každý rok sbírka úspěšnější,“ dodala Hana Fexová, ředitelka Oblastní charity Jihlava.
Ceny koordinátorům předal první náměstek hejtmana Kraje Vysočina Pavel Franěk, který pravidelně činnost Oblastní charity Jihlava podporuje.
Celým večerem už tradičně provázela moderátorka ČRo Vysočina Helena Dvořáková, k tanci hrála skupina The Shots a téměř dvě stě hostů bavilo vystoupení dětí z nízkoprahového zařízení Erko.

  • Facebook
  • Twitter