Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nemocnice na Vysočině mění pravidla pro návštěvy

/
/
/
2329 Zobrazení



Novoměstská nemocnice prodlužuje návštěvní dobu, nově jsou povoleny denně od 15.00 do 17.00. Návštěvy v Nemocnici Pelhřimov budou povoleny od 9. května denně od 14.30 do 18.00.

Návštěvy v Nemocnici Nové Město na Moravě by měly respektovat maximální počet osob na jednu návštěvu, který stanovila nemocnice na dva. Zároveň doporučují zdejší zdravotníci použít během návštěvy ochranu dýchacích cest a v případě příznaků respiračního onemocnění, aby návštěvu blízké osoby raději odložili.

Vzhledem k aktuální epidemické situaci budou v Nemocnici Pelhřimov s účinností od pondělí 9. května povoleny návštěvy na všech odděleních denně od 14.30 do 18.00. Pouze na dětském oddělení a ARO bude s ohledem na pacienty zkrácena návštěvní doba od 15.00 do 17.00. Ženy v šestinedělí mohou navštěvovat blízcí denně už od 10.00. Ve výjimečných případech je možno po domluvě s ošetřujícím lékařem nebo primářem oddělení navštívit pacienta i mimo stanovenou dobu.

  • Facebook
  • Twitter