Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nejúspěšnější česká travesti show Techtle mechtle v Bystřici nad Pernštejnem

/
/
/
471 Zobrazení



„V dobrém i ve zlém, dokud nás smrt nerozdělí…,“ tuhle větu řekla minimálně jednou za život snad většina z Vás. Ti odvážnější i vícekrát. Travesti skupina Techtle Mechtle si tentokrát ve svém pořadu posvítili v Bystřici nad Pernštejnem na to, jak vypadá takové manželství po třiceti letech pod jednou střechou.

Jediná dcera už odrostla a z počátečního zamilování a okouzlení jste se už dávno probudili. Život a manželství jsou zkrátka boj a vyhrát musí v ideálním případě oba.

Pro bystřické publikum si travesti skupina Techtle Mechtle připravila představení, Dokud nás smrt nerozdělí. Jedná se o divadelní show, ve které se diváci místy mohli cítit jako doma v obýváku. Některým se také poštěstilo, si zahrát společně s herci na pódiu. V tomto muzikálově-tanečním, divadelním představení, bylo k vidění za jeden večer zhruba 80 kostýmů. Nechyběla ukázka propracované taneční choreografie a hlavně vtipné scénky z manželství, které píše sám život, dokonce i ten v Bystřici nad Pernštejnem. „Jo, kdyby si tenkrát vzala Jirku z Nového Města na Moravě, tak se měla mnohem líp.“
Skupina Techtle Mechtle si připravila, jako každý rok nové představení, které je vždy jejich vlastní tvorbou, a to od návrhu kostýmů, výpravné jevištní scény, paruk, dekorací až po samotný scénář celého představení. Pánové Lukáš, Martin, Nikolas a Saša se svou posádkou dokázali zaplnit celý divadelní sál.

  • Facebook
  • Twitter