Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nedělní tragická havárie na Třebíčsku, zemřel osmnáctiletý řidič

/
/
/
715 Zobrazení



V neděli 22. srpna před jedenadvacátou hodinou došlo k tragické dopravní nehodě osobního auta na silnici II/411 v katastru Nových Syrovic na Třebíčsku. V havarovaném voze zemřel teprve osmnáctiletý řidič.


„Osmnáctiletý řidič s vozem Ford Puma projížděl po silnici II/411 ve směru jízdy od Dešova na Nové Syrovice. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a dopravně technickému stavu pozemní komunikace. Vyjel s vozem vpravo mimo vozovku, kde se auto v silničním příkopu otočilo na bok a následně střechou narazilo do vzrostlého ovocného stromu.
Při dopravní nehodě došlo u řidiče ke zranění neslučitelnému se životem. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. U řidiče byla nařízena zdravotní pitva. Policisté na místo nehody přizvali soudního znalce z oboru dopravy a havarované vozidlo z důvodu vyloučení technické závady zajistili ke znaleckému zkoumání,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté dopravního inspektorátu Třebíč. Po dobu šetření okolností nehody a odstraňování jejích následků bylo místo neprůjezdné a řidiči jezdili po objízdné trase přes Kojatice a Dědice.

  • Facebook
  • Twitter