Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Návštěvníky 33. ročníku Podzimního knižního veletrhu v Havlíčkově Brodě přivítal i předseda Senátu Miloš Vystrčil

/
/
/
485 Zobrazení



Každoroční Podzimní knižní veletrh zahájili v pátek 6. října hlavní organizátoři v čele s ředitelkou Veletrhu Markétou Hejkalovou nebo ředitelkou Krajské knihovny Vysočiny Jitkou Hladíkovou. Pozvání přijal také předseda Senátu Miloš Vystrčil nebo ředitel Tiskáren Havlíčkův Brod Petr Kletečka.

Na třiatřicátý ročník dorazilo přes 140 nakladatelů z celé republiky, a to přes malé nakladatelství až po ty největší jako jsou Host nebo Albatros. V prostorách Kulturního domu Ostrov v Havlíčkově Brodě budou moci návštěvníci od pátečního dopoledne do sobotních odpoledních hodin nakoupit knihy nebo se zúčastnit doprovodného programu. „Program je letos velice bohatý, a to i díky Krajské knihovně Vysočina, která nám poskytla krásné prostory,“ řekla ředitelka Podzimního knižního veletrhu Markéta Hejkalová.

Součástí programu je také předání ceny Littera Astronomica, kterou získal in memoriam Antonín Bečvář. V pátek večer se také v souvislosti s Podzimním knižním veletrhem koná v klubu Oko koncert Pražského výběru, který je už od začátku Veletrhu beznadějně vyprodaný.

Foto: Jaroslav Loskot

  • Facebook
  • Twitter