Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Asfaltování vozovky v ulici Romana Havelky v Jihlavě s omezením

/
/
/
285 Zobrazení



Opravy silnic v Jihlavě si vyžádají další omezení provozu městské hromadné dopravy. Už v sobotu 7. října může docházet ke zpožďování dopravy na linkách G, H a 2 a 12. Hlavní práce spojené i s přeložením těchto linek však budou probíhat od čtvrtka 12. října.

Na některých linkách městské hromadné dopravy může v nejbližších dnech docházet ke zpožďování spojů. Kvůli asfaltování na Romana Havelky se příští týden očekává zpožďování dopravy především na linkách G, H a 2 a 12. Opravovat se bude také na Polenské nebo na Dvořákově ulici. Pohyb spojů i s uvedením aktuálních zpoždění je možné sledovat nejenom na chytrých světelných zastávkách, ale také v mapě MHD, která je na webu města Jihlavy a na webu Dopravního podniku města Jihlavy.

Kompletní souhrn omezení na linkách MHD v Jihlavě

Sobota 7. října budou probíhat přípravné práce na asfaltování na křižovatce ulic Romana Havelky a Královský vršek – v dopoledních hodinách bude docházet ke zpožďování dopravy na linkách G, H a 2 a 12.

O víkendu 7. října od 7.05 do neděle 8. října budou spoje linky 4 odkloněny přes Havlíčkovu ulici. (spoj s odjezdem 7:05 ze zastávky Polenská ještě ulicí projede). Na objízdné trase budou spoje linky 4 obsluhovat zastávky Hlavní nádraží, Na Vyhlídce a Pod Jánským kopečkem.

V pondělí 9. října od 8.00 bude z důvodu částečné uzavírky ulice Dvořákova linka F ve směru na Polikliniku vynechávat zastávky Ke Skalce a Seifertova. Pokud se oprava nestihne v pondělí, bude se pokračovat úterkem 10. října.

V pondělí 9. října od 8.00 bude probíhat asfaltování Romana Havelky, po celý den bude docházet ke zpožďování dopravy na linkách G, H a 2 a 12.

Ve středu 11. října bude probíhat asfaltování Romana Havelky, v určitou část dne (upřesní stavba 9. října) nebudou obsluhovány náhradní zastávky Kaufland a Královský Vršek a spoje zastaví na svých běžných zastávkách. Po této době se spoje vrátí na náhradní zastávky. Cestující upozorňujeme na nutnost sledovat označníky zastávek, kde budou informace uvedeny.

Ve čtvrtek 12. října od 9.00 bude úplná výluka obsluhy zastávek Kaufland a Královský Vršek u linek G, H, 2 a 12, linky budou vedeny po Havlíčkové ulici a ulici Jiřího z Poděbrad obousměrně. V ulici Jiřího z Poděbrad budou umístěny náhradní zastávky. Dojde k vážnému narušení provozu MHD a zejména v odpolední dopravní špičce se nepodaří dodržovat JŘ. Spoje budou jezdit podle dispečerského řízení.

O víkendu 14. a 15. října dojde k uzavírce křižovatky na Stříteži a spoje linek 12 a G po oba dny neobslouží zastávku Jipocar a poslední obsloužená zastávka bude u Červeného Kříže.  

Od 16. října budou linky 2, 12, G a H vedeny ve směru na Bedřichov už přes okružní křižovatku u Kauflandu a po Sokolovské a zastaví na standartních zastávkách Kaufland a Královský Vršek. V opačném směru budou nadále vedeny po ulici Královský Vršek a zastaví na náhradních zastávkách Kaufland a Královský Vršek.

  • Facebook
  • Twitter