Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Vysočině se v noci na neděli uzavře dálnice D1 u Velkého Meziříčí

/
/
/
633 Zobrazení



O víkendu se v noci ze soboty 4. května na neděli 5. května zcela uzavře dálnice D1 ve stavebním modernizovaném úseku 19 na 141.-146. kilometru. Důvodem je demolice šířkově nevyhovujícího nadjezdu na 145. kilometru dálnice D1.

Objízdná trasa je stanovena pro veškerou dopravu po silnici II/602 přes město Velké Meziříčí.

„Policisté budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu na úseku mezi exitem 141 Velké Meziříčí – západ a exitem 146 Velké Meziříčí – východ už od sobotního odpoledne, kdy zde od odpoledních hodin bude kvůli přípravným pracím omezený provoz a bude se v místě instalovat dopravní značení, aby byl tento úsek připraven na večerní úplnou uzavírku,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině .

Úplná uzavírka dálnice mezi exity 141 – Velké Meziříčí – západ a exitem 146 – Velké Meziříčí – východ proběhne od sobotních 19.00 a skončit by měla v neděli 5. května v 9.00 ráno. Přípravné práce na tuto úplnou uzavírku budou probíhat v termínu od soboty už od 13.00 do 19.00 a dokončovací práce pak budou pokračovat ještě v neděli od 9.00 do 15.00. Provoz na dálnici v těchto časech bude veden v režimu 2+1 jízdní pruhy.

„Policisté proto ve večerních hodinách na exitu 141 – Velké Meziříčí – západ a exitu 146 – Velké Meziříčí – východ postupně dopravu na dálnici D1 zpomalí a vozidla plynule navedou na objízdné trasy, aby mohlo dojít k úplné uzavírce dálnice v tomto úseku. Poté budou provoz na dálnici před úplnou uzavírkou v obou směrech monitorovat. Policejní hlídky budou také na několika pevných stanovištích především na důležitých křižovatkách ve Velkém Meziříčí, kde lze očekávat problémy s plynulostí v dopravě. Dohlížet na chování řidičů budou policisté také na objízdné trase na silnici II/602,“ dodal Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter