Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Vysočině se natáčela nová pohádka Princezna zakletá v čase

/
/
/
2850 Zobrazení



Lomy v Lipnici nad Sázavou zažily v závěru července svoji filmovou premiéru, vybral si je pro své natáčení nové pohádky padesáti členný filmový štáb.

Celé natáčení probíhalo od 28. do 31. července a během tohoto období filmový štáb působil ve čtyřech lokalitách – lom Zlatý voči, Ústa pravdy, Památník odposlechu a lom u České tábornické unie, kde se mimo jiné uskutečnil i skok do vody s devíti metrové výšky. Počasí na Vysočině filmařům v posledních dvou dnech moc nepřálo a tak se museli vyrovnat i s dešťovými přeháňkami, které občas přerušily natáčení, i přes to se podařilo dotočit všechny potřebné scény.

Pohádka Princezna zakletá v čase vypráví o příběhu mladé rozmazlené princezny Elleny, která musí zachránit království a nalézt své čisté srdce. Režisérem pohádky je Petr Kubík, který od svých patnácti let tvořil krátké filmy. Spolupracoval na natáčení WRC Rally a Dakaru, Cyril a Metoděj: Apoštolové Slovanů, režíroval taktéž film Lost Legion v Hollywoodské produkce Lions Gate.

Více informací o Kubíkově premiérové pohádce sledujte na facebookové stránce Princezna zakletá v čase, kde se dozvíte více informací o hercích, natáčení a mnoho dalšího.

  • Facebook
  • Twitter