Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Vysočině přibývají havárie kvůli náledí na silnicích

/
/
/
404 Zobrazení



K několika haváriím vyjížděli policisté na silnici Vysočiny také po ráno v úterý 23. ledna, při některých došlo ke zranění účastníků.

Před sedmou hodinou ranní došlo k dopravní nehodě na silnici mezi Knykem a Českým Dvorem na Havlíčkobrodsku. „V místě nehody se střetla nákladní souprava s osobním vozem. Podle prvotního šetření řidič osobní vozu Citroen odstavil auto při pravém okraji vozovky kvůli náledí na silnici a následně řidič jedoucí s nákladní soupravou narazil do stojícího vozidla. Ke zranění osob nedošlo,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová. Dopravní nehodu šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

Havarované auto u Křelovic na Pelhřimovsku, foto: Policie ČR

Po sedmé hodině ráno se stala dopravní nehoda na silnici II/112 nedaleko Křelovic na Pelhřimovsku. „Řidička osobního vozu Hyundai vyjela mimo vozovku na travnatý svah, kdy se auto přetočilo na střechu a skončilo v potoce. Podle prvotních informací se zranil jeden z účastníků,“ dodala Michaela Lébrová. Dopravní nehodu šetří policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov.

Na místo události vyjeli profesionální hasiči z centrální hasičské stanice v Pelhřimově. „Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše mimo komunikaci. Při nehodě se zranila řidička osobního vozu, kterou zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do pelhřimovské nemocnice. Zasahující hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Na vyproštění vozidla byl povolán jeřáb,“ doplnila Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havarované auto na zamrzlém rybníce u Růžené na Jihlavsku, foto: Policie ČR

Před osmou hodinou ráno havarovala nedaleko Růžené na Jihlavsku řidička s osobním vozem, podle informací policistů zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a vyjela mimo vozovku, kde se auto přetočilo na střechu a zůstalo na zamrzlém rybníce.
„Při dopravní nehodě se zranila řidička, kterou zdravotnická záchranná služba převezla do nemocnice. Dechovou zkouškou jsme požití alkoholu u řidičky vyloučili. Místo havárie jsme ohledali a zadokumentovali. Řidička je podezřelá z přestupku na úseku dopravy,“ doplnila Michaela Lébrová.

Úvodní foto: Střet aut mezi Knykem a Českým Dvorem na Havlíčkobrodsku, foto: Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter