Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Vysočině napadl sníh, přinesl komplikace v dopravě

/
/
/
742 Zobrazení



Od noci na pátek 28. února na Vysočině sněží, mokrý sníh komplikuje provoz na silnicích. Dálnice D1 a silnici prvních tříd by měly být podle informací policistů sjízdné bez větších komplikací. Horší je situace na silnicích nižších tříd.

Tam zůstává ležet vrstva ujetého sněhu a zejména nákladní auta mají problémy.

„Od rána od 5.00 jsme přijali na integrovaném operačním středisku oznámení o 14 dopravních nehodách, při nichž se zranily dvě osoby. Po sedmé hodině ranní havarovala řidička s osobním vozidlem u obce Blatnice na Třebíčsku. Vozidlo skončilo na střeše a zaklíněnou řidičku museli z vozidla vyprostit přivolaní hasiči. Ženu přepravili záchranáři do zdravotnického zařízení v Třebíči. Vyšší počet nehod evidujeme od rána na Žďársku, Třebíčsku a Pelhřimovsku.
Další volání od řidičů se týkala problémů ve sjízdnosti silnic a problémů s uvízlými kamiony – u Stáje na Jihlavsku, Lesonic na Třebíčsku, Jersína na Jihlavsku.
Řidiče proto vyzýváme ke zvýšené opatrnosti zejména při jízdě na silnicích nižších tříd,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter