Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Třebíčsku v pátek večer zahynul dvaadvacetiletý řidič

/
/
/
711 Zobrazení



Na Třebíčsku došlo v pátek 22. dubna ve večerních hodinách k tragické dopravní nehodě. Dvaadvacetiletý řidič vozu BMW jel kolem půl desáté večer ve směru od Moravských Budějovic na Jaroměřice nad Rokytnou a na úseku u odbočky na Lukov se střetl s protijedoucím nákladním autem Man.

„Řidič BMW utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl. Zranění utrpěli také spolucestující z vozu BMW a devětačtyřicetiletý řidič nákladního auta, oba byli zdravotnickou záchrannou službou transportováni do nemocnice. Místo nehody policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření.
U řidiče nákladního vozu vyloučili dechovou zkouškou požití alkoholu. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 450 tisíc korun. Příčinu a okolnosti tragické nehody policisté prověřují,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že po dopravní nehodě byla silnice neprůjezdná, zprůjezdnit se ji podařilo kyvadlově kolem druhé hodiny ráno.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter