Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Třebíčsku pátrají po mladé ženě

/
/
/
695 Zobrazení



Od pozdního večera v pátek 25. února pátrají policisté na Třebíčsku po dvaatřicetileté Lucii Králové, která odešla z domova v Třebíči neznámo kam. Příbuzní se obávají o její zdraví, protože žena užívá léky, které u sebe nemá.

Policisté po ženě pátrali v okolí místa jejího bydliště, do akce se zapojilo několik policejních hlídek. Prověřili také zdravotnická zařízení a další místa, kde by se žena mohla nacházet. Pátrání je zatím podle informací policistů bez výsledků.

„Žena užívá menší množství léků, které u sebe v současné době nemá. Vyhýbá se kontaktu s lidmi. Má z lidí i z projíždějících vozidel strach a v obavě při kontaktu s lidmi se snaží utíkat do větší vzdálenosti od nich. Žena je zhruba 172 cm vysoká a má delší vlasy světlé vlasy, které si barví . V době odchodu z domova měla na sobě tmavé tepláky a černou dlouhou bundu. Nápadné by mohly být právě její vlasy, které si barví do výrazné růžové až oranžové barvy,“ popisuje Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Případní svědci mohou informace o tom, kde by se mohla žena nacházet, předat na linku 158.

  • Facebook
  • Twitter