Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Borci wu-shu z Pelhřimova na Weiz Open v Rakousku

/
/
/
584 Zobrazení



V sobotu 26. února proběhl mezinárodní turnaj v různých bojových stylech a umění v rakouském Weizu, v sestavě Českého svazu kickboxu, který měl výhradní zastoupení v kickboxerských disciplínách – pointfighting, lightcontact, kicklight, fullcontact, K1 a formy, byli i borci z Vysočiny.

K vidění byly i další bojová umění – karate – sestavy (katy) i zápasy (kumite), grappling a brazilské jiu-jitsu, sebeobrana i thajský box a přerážení. Pořadatelé připravili, pro více než 150 soutěžících z Rakouska, Německa, Itálie, Ukrajiny a České republiky pěkné ceny. Pro kontaktní disciplíny byly pro vítěze odměnou „pásy“ a pro nekontaktní disciplíny (sestavy) byly odměnou medaile.

Mezi českými reprezentanty byli i tři zástupci pelhřimovského oddílu Wu-shu, kteří svými úspěchy přispěli k široké sbírce cenných kovů reprezentačního týmu.

Jaroslav Dvořák si poradil se svými soupeři v kategoriích poinfigtingu a zaslouženě obsadil první místo v kategorii mládež pod 13 let do 50 kg a první místo v kategorii mládež pod 13 let nad 50 kg.

Martin Dvořák se probojoval v pointfightingu až do finále. Martinův zápas byl od začátku vyrovnaný a napínavý, protože soupeř vždy zabodoval o něco dřív. Martin doháněl dvoubodový náskok. V posledních vteřinách zápasu měli oba borci stejný počet bodů, ale Martinovi se podařilo získat bod dřív a tím pádem vyhrál opravdu těsně první místo v kategorii veteráni nad 80 kg.

Posledním nastoupeným soutěžícím byl Petr Vaculín, který reprezentoval jako jediný z celého reprezentačního týmu kategorii forem (sestavy). Petrovi se rovněž dařilo a získal první místo v kategorii All styles open – pěstní sestava, první místo v kategorii Veterans open – pěstní sestava a první místo v kategorii Weapon mix – sestava se zbraní.

  • Facebook
  • Twitter