Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Třebíčsku čeká řidiče v příštím týdnu omezení

/
/
/
832 Zobrazení



V pondělí 10. května zahájí Ředitelství silnic a dálnic ČR velkoplošné výspravy asfaltových hutněných vrstev (AHV) na silnici I/23 od okružní křižovatky Kasárna se silnicí I/38 až po část obce Předín-Hory na Třebíčsku. Výspravy na kilometrovém úseku by měly být hotové do odpoledních hodin ve středu 12. května v závislosti na počasí a postupu prací samotných.

Jednotlivé části vozovky bude třeba vyfrézovat a očisti, aby mohl být aplikovaný spojovací postřik a následně nová asfaltová vrstva. Poté se silničáři přemístí zpět k okružní křižovatce Kasárna a ve čtvrtek 13. května začnou s velkoplošnými výspravami silnice I/23 opět v úseku dlouhém přibližně jeden kilometr. Tentokrát se ale bude pracovat od okružní křižovatky na druhou stranu k Markvarticím. Tato část silnice I/23 by měla být hotova nejpozději do soboty 15. května odpoledne.
Výspravy AHV budou v obou případech probíhat za úplné uzavírky a doprava bude převedena na značené objízdné trasy. V prvním případě při uzavírce směrem k obci Předín-Hory bude doprava ve směru na Třebíč vedena po silnici I/38 přes Želetavu a dále po silnici II/410 na Třebíč. Stejně bude vedena v opačném směru.
V druhém případě při uzavírce směrem na Markvartice bude doprava na Starou Říši opět vedena po silnici I/38 na Želetavu a dále po silnici II/112 na Novou Říši a dále po II/407 na Starou Říši. Stejná objízdná trasa je určena i pro pohyb vozidel v opačném směru.

  • Facebook
  • Twitter